“Panta Rhei”

“Alles stroomt”, zei de Griekse filosoof Herakleitos zo’n 500 jaar voor Christus en anderen werkten het thema verder uit.

De filosofen bedoelden daarmee dat alles voortdurend verandert en in beweging is. Geen dag, geen moment is hetzelfde. Dat geldt zeker als je een baby krijgt, want de komst van een kind is een grote verandering in je leven. Gelukkig hebben jij en je baby veel in huis om de start goed te laten verlopen. Tijd en rust helpen om elkaar te leren kennen en van elkaar te genieten.
Zo kun je allemaal aan de nieuwe situatie wennen. De ontspanning die daaruit voortvloeit, zal je melk gemakkelijk doen stromen en je kleine hummel verzadigen.

De kracht van dat natuurlijke proces is de basis onder Borstvoedingscentrum Panta Rhei.

Je bent van harte welkom, met je vragen of je verzoek om meer directe ondersteuning.

De stroom van ontwikkelingen waarin je met de geboorte van je kindje bent terechtgekomen, kan je met allerlei uitdagingen verrassen. De lactatiekundige zal samen met jou zoeken naar hoe je die zo kunt aangaan dat jullie je er als gezin prettig bij voelen. Zo groei je gezamenlijk, stap voor stap.

Borstvoeding Assen, Borstvoedingspraktijk Assen, Lactatiekundige Assen, Lactatiekundig Consult Assen, Borstvoedingscentrum Panta Rhei, Marianne Vanderveen, Panta Rhei Assen